dimarts, 17 de març del 2015

George R. R. Martin anuncia que es concentrarà en l’escriptura de “Vents d’hivern”



L’autor de la saga “Cançó de Gel i Foc” ha anunciat avui mateix al seu blog que deixarà d’assistir a la “World Fantasy Convention” de Saratoga (Estats Units d’Amèrica) del proper mes de novembre. Tampoc anirà, com tenia previst, a la “Comicon” de la ciutat californiana de San Diego. 

I quin és el motiu d’aquestes cancel·lacions?  L’escriptor establert a Nou Mèxic ens ha fet saber que vol concentrar-se en “el fill d'en Kong”, o sigui en el sisè volum de la saga, que sembla que s’anomenarà “Vents d’hivern”. 

Martin ho explica així: “Tinc moltes coses per fer. Massa coses en el meu plat. El fill d’en Kong entre aquestes coses, sobretot.”


George R. R. Martin, doncs, com volen els seus fans, es concentrarà definitivament en acabar “Vents d’hivern”. Això sí, l’escriptor no dóna pistes de la data en què el llibre pot publicar-se. Personalment descartem totalment el 2015. Anant bé potser es publicarà el 2016. 


I quan el podrem trobar en català? Esperem que no hàgim de trigar massa per veure als aparadors de les llibreries “Vents d’hivern” en català. Si més no, esperem que la versió catalana no surti amb posterioritat a la traducció castellana. Si, desgraciadament, fos així, des de Cròniques de Neopàtria us demanem, sisplau, que tingueu una mica més de paciència i compreu el llibre en català. Així contribuïu a fer més forta l’edició de fantasia èpica en català!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada